söndag 20 februari 2011

Borta bra men hemma bäst!

Har haft en toppen helg i sthlm! Kom fram på fredag em åkte till hotellet och gjorde oss i ordning sen blev det en vända på casinot, tyvär hade vi inte turen med oss men det var trevligt iaf! Lördag tog vi sovmorgon innan det var dags för shopping. Har hittat massa fina saker till oss allihopa även våra fyrbenta familjemedlemmar! Efter shoppingen var vi på bio Gullivers resor, 3D såg vi helt klart sevärd film. Lördag kväll myste vi bara på hotellrummet jag och M beställde räksmörgåsar som vi åt i sängen =) Idag vart det oxå lite shopping på globens shoppingcenter på hemvägen stannade vi i västerås och gick på Ikea en sväng. Har vart helt uderbart att kunna göra det som fallit oss in, och bara få rå om varandra.

Har saknat våran älskade Jonna jätte mycket och hur mysigt vi än har haft det kan inget slå att få vara tillsammans med henne. Hon blev helt överlycklig när vi kom hem idag. Hon har haft en toppen helg med mormor och morfar tack för att ni finns och gjorde det möjligt för oss att åkai väg en helg ni är guld värda!

Nu ska jag lägga mig i soffan och kika på Big brother.
Kram /Emilie

1 kommentar:

  1. Vi var också in till ikea när vi åkte hem! :D
    Körde förbi globen gjorde vi också och tänkte på er att där någonstans är ni :P
    Kul att ni hade det bra och mysigt, det hade vi med. Det var verkligen mer avslappnade än vad jag trodde. Saknade inte Molly eller Ludde så mycket som jag trodde att jag skulle göra. Kanske för att jag vet att jag måste ta vara på chansen man får ;)

    SvaraRadera