måndag 30 maj 2011

Såå glad!

Idag har vi varit och kollat på ett hus, 4 rum och kök! Det såg bra ut och vi kände direkt att allt känns bra så vi ska hyra det! Har letat hus fram och tillbaka pratat för/nackdelar med att köpa och hyra, bo i lägenhet eller hus osv. Som jag skrivit tidigare är inte jag någon lägenhets människa, särskilt inte nu när vi har barn. Jag vill bo i ett hus ha en egen gård där Jonna kan springa omkring som hon vill! Och nu får vi chansen att hyra ett hus vilket känns kanon bra, då vet man lite mer vad det innebär den dagen vi kanske hittar vårat drömhus.. Ska säga upp lägenheten här sen är det bara att vänta, tre månaders uppsägningstid så det känns lite trist. Men samtidigt hinner vi planera lite saker, packa i lugn och ro och ta det lite lugnt under sommaren. Sen vet man ju aldrig om någon vill ha lägenheten tidigare..

 Känns verkligen helt underbart allt kommer bli så mycket lättare, visst kommer det innebära mer jobb oxå men det är det värt! Jag tycker bara det ska bli roligt.

 Kram /Emilie

1 kommentar:

  1. Kul och grattis! :D Vi letar också större boende men har inte någon panik att flytta. Vi åker runt på husvisningar eller lägenheter med egen uteplats för Luddes skull. Men helt galet vilka priser det är här i Falun :/ Var ligger huset då?

    SvaraRadera