lördag 29 januari 2011

Dags att sänka!

Imorn tror jag vi får ta och sänka ner spjälsängen. Jonna vänder sig så fort hon får chansen och det står nog inte på förs hon kommer på hur man sätter sig upp i sängen. Bäst att ligga ett steg före henne =) Tycker det är lite otäckt nu när hon vänder sig och somnar på mage man får hålla mycke mer koll än innan.


Idag har vi varit i s-sjö, passade på att låta Fröja vara ute lös så hon fick springa av sig och tänka på lite annat. Här hemma gör hon inte mycket annat än att ligga och sova eller gå efter mig. Hon är riktigt nervös. Det märks verkligen att hundar har starkare känslor än man tror.. Önskar jag kunde förklara för Fröja vad som hänt så hon slipper gå runt och leta efter Konjack. Direkt hon hör en hund utanför springer hon och kollar ut genom fönstret, när hon märker att det inte är Konjack lägger hon sig och ser riktigt sorgsen ut. Ger det tid men blir det inte bättre om ett tag måste vi verkligen göra något åt det!


Kram /Emilie

1 kommentar:

  1. Usch, det måste vara hemskt att se Fröja vara så ledsen när ni själva är ledsna också. Många gånger önskar jag att vi kunde prata med våra hundar och att de kunde säga vad de tänker på. Hoppas att hon snart finner lite ro. Vad tänker ni annars göra, skaffa en till hund?

    SvaraRadera